Mer & Mont Education Event

 

Ikväll har jag varit på Mer & Mont Education mingel på Radisson Blu Strand Hotell. Det bjöds på lite pre-ski och uppvärmning i höstrusket och massor av inspiration till deras spännande resor till berg&hav under 2013. Varför inte passa på att lära dig ett språk och utöva de aktiviteter du gillar på samma gång?

 Mer&Mont erbjuder språkresor i kombination med skidåkning, shopping, spa, konst, mat&vin, surfing samt golf under vinter och sommaren

I vinter kan dina barn som är 15-19 år ta chansen att åka till Verbier  på språkresa och både åka skidor och lära sig franska i Alperna. Verbier är ju fantastiskt. Det är min vän som jag lärde känna just i Verbier 2001 som anordnar detta!

Eller kanske kan barnen få chansen att åka till Juan-les-Pins i sommar och lära sig franska? Jag har ju tyvärr aldrig varit på Franska Rivieran, men det är nog dax för mig att ta mig dit snart oxå. Vem vet kanske hinner Oscar före på en språkresa när han fyller 15?!

Mer&Mont Education 2013

Bilderna är lånade från Mer&Mont

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *