Casall T.O.D träningsevent

Igår anordnade min vän Terese som driver bloggen Spark i baken ett träningevent där vi fick chans att testa Casalls nya träningsövningar som de har lanserat med sin nya app Casall T.O.D.


Det var ett grymt hårt och bra träningspass som mer eller mindre känns i varje kroppsdel idag. Jag var där med mina vänner Sofie & Linda oxå! Med oss hem fick vi oxå massa trevligt ifrån Casall – passar mig perfekt eftersom jag älskar att träna! Invigde det nya Casall linne på min cykelklass idag! 🙂

Vi var ett helt gäng som utmanade oss själva till max 😉

Passade på att låna ett par bilder ifrån Terese oxå, då jag inte fotade nåt under själva träningen 😉 Ni vet ju att jag mer än gärna tränar när jag inte jobbar, reser, läser om resor, bloggar eller tar hand om familjen 😉

 

 

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Kul, jag var på samma pass. Såg dig, men insåg inte att du var ”Liniz”. Har ju varit inne och läst din blogg flera gånger, älskar att resa och får massor med bra tips här. Hoppas ni hittar en bra resa till jul. Själva funderar vi på Thailand igen, men då till Koh Lanta som är vårt favoritställe. Ska försöka vänta ut sista minuten-biljetter, men det kanske blir svårt. Ha en bra helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *