Vinn åkpåse till vagnen

Vintern närmar sig med storm steg och vad passar inte bättre än att VINNA en åkpåse inför den stundande vintern? Kanske har ni även en fjällen semester inbokad eller flera i vinter och bebben ska ligga ute i det kyliga men härliga vintervädret men ändå  inte frysa?!

Passa på och tävla om en valfri åkpåse från  Teutonia som jag som är Teutonia ambassadör har nöjet att tävla ut. Så in och välj bland alla fina åkpåsarna nu 😉

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status.

* Lämna en kommentar till inlägget vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar, samt skriv exakt VILKEN åkpåse du önskar vinna!  (Ett extra plus om du har en blogg och bloggar om tävlingen.)

Tävlingen pågår fram till  måndagen den  19 november kl 23;59!

Lycka till!!! :)

**************************************

Vinnarna presenteras på bloggen dagen efter tävlingen avslutas, så håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner.

 

Spana också in

40 kommentarer

 1. ååååååh vill vill vill vinna en svart kombi-åkpåse till min vackra kusin som väntar sitt första barn i början av december.
  Delar självklart på facebook 🙂

  Delar i mitt namn: Sofie Pramgren

 2. Vilken fin tävling Lina. Jag vill super gärna vinna en vinteråkpåse (modell:vinteråkpåse) ärg:aqua till lilltjejen som annars fått ärva precis allt av sin syster.
  Teutonia vagn har vi ju men en ynklig välanvänd åkpåse annars. Den turkosa/aqua skulle va så fin och tuff till den annars fina blommiga vagn vi har.

  Åååh, vad jag hoppas att vi vinner:-) sen hoppas vi på snö så åkpåsen även kan användas i pulka i vinter. 🙂
  Självklart har jag delat på FB i mitt namn.

 3. Jag är sååå gärna med.

  Har delat tävlingen på facebook – Lina Eckerström

  Detta hade vart toppen då de sover ute i vagn året runt på dotterns förskola. För tillfället har hon en låne-åkpåse att sova i.
  Vinner jag vill jag ha en svart vinteråkpåse 🙂

  Ha en finfin kväll nu.

 4. Hej.
  Hur stort kan barnet vara i respektive åkpåse tror du? Får man ner en 2,5 åring eller blir det för trångt?
  mvh
  Kim

 5. Jag vill gärna ha en kombi åkpåse då jag inte bor där det är så kallt på vintern. Jag tävlar under namnet Anette Markström på Facebook.

 6. Melvin vill inte att lillebror skall frysa så vi hoppas på att få vinna en superfin åkpåse. Jag vet att vissa bloggare tävlar ut bara två sorter men det stod inget sånt i ditt inlägg så om det är helt valfritt så vill jag vinna

  Blå lammskinnsåkpåse. Om den inte är ett alternativ så tycker jag den på bilden var supersnygg och då väljer jag den.

  Har delat på FB och taggat dig (Anna Karlsson).

  Har även länkat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/11/14/akpase-1911-3/

 7. En super fin åkpåse av högsta kvalité,
  biokeramisk päls och insida av mjuk frotté,
  åkpåsen som hjälper musklerna att slappna av,
  Teutonia möter med briljans föräldrarnas höga krav!
  Älskade designen och färgen Aqua blå,
  oh vad jag hoppas min prins en vinteråkpåse kunde få,
  kylan är redan här och snart faller snön,
  vi saknar en åkpåse som är varm och skön,
  där sonen kan sova eller ligga och mysa,
  det sista vi vill är att han ska i vagnen frysa,
  Så nu jag på mina knän står och ber,
  och hoppas Liniz´ min son världens bästa vinst ger!

 8. Är med och tävlar! Hanna Reidemar.
  Skulle vilja vinna en Teutoni Vinteråkpåse i färgen black motion! Super snygg och passa perfekt hos oss i norr.

 9. Vi har ingen åkpåse till Tuvalie,
  hur kommer denna vinter bli?
  Mammapenning och pappa fattig student,
  plånboken ekar tom från advent.
  Tänk att få vinna en åkpåse från Teutonia,
  det rimmar ju bra på mitt namn Mamma Monia 🙂
  En vinteråkpåse ”4800 Gala Black” skulle jag vilja ha,
  hela familjen mamma, pappa och dotter skulle bli så glá!
  Vi hoppas verkligen att vi vinner påsen för Tuvalie att åka i,
  så slipper hon frysa, hon skulle ha så mysigt däri

  Jag delar såklart med mig till mina vänner,
  dock ligger min blogg på is, så jag delar på facebook för alla jag känner!

  Monia Sundgren, posten kan du se här: https://www.facebook.com/moniasundgren/posts/352408404855408

 10. Detta är verkligen något vi är i stort behov av då den vi har gått sönder och inte går att stänga och den är allt annat en bra, det är igentligen en mjuklift så den är rätt stel. Vore toppen att få vinna en riktig åkpåse har aldrig någonsin ägt en sådan till någon av mina barn och nu är det sista gången jag har chansen att få göra det. Har inlägget på min facebook, heter Lottiz Törnqvist där. Har delat offentligt.
  Om jag har tur att vinna önskar jag vinna en vinteråkpåse Dessins i färgen gala black.
  Jag tipsar även om tävlingen i min tävlingsblogg. inlägget hittar du här: http://lottizdaystavlingar.blogg.se/2012/november/tavla-om-en-akpase.html

 11. Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla!! 🙂
  Vore en DRÖM att få vinna denna just nu! <3
  Delat tävlingen på facebook. Heter Zandra Svantesson där.
  Om jag skulle få den stora äran att vinna, skulle jag helst av allt vilja ha denna:
  http://www.teutonia.com/sv/produkter/tillbehoer/aakpaasar/lammskinns-aakpaase.html
  i färgen vit om det finns. Annars svart. <3
  Nu kan jag bara hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan! 🙂

 12. Här kommer det en liten bebis mitt i smällkallaste januari. Skulle så gärna vilja ha en vinteråkpåse i färg 4800 Gala Black (On-stock färg). Tror det kommer bli många stunder i lekparken med bebisens storasyster så skulle gärna se att bebisen har det riktigt varmt och gott i vagnen! Har såklart delat på fb!

 13. Wow vilken vinst! Jag är gärna med och tävlar, och önskar vinna vinteråkpåse i färgen 4830 Aqua Blue. Den är ju bara för snygg.

  Delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 14. Tänkte inte på att man kan ha den till pulkan…självklart vill även vi vara med och tävla. 🙂 En vinteråkpåse i färgen Aqua Blue till svarta vagnen och en blivande svart pulka blir toppen. Har delat på FB! Hoppas lille O är kry idag! Kram

 15. Eva Magnusson. Delat: https://www.facebook.com/eva.magnusson.12/posts/249696845157334
  Tävlar om en vinteråkpåse, beige/brun.
  Jag är så jädra ledsen. Förra veckan hade jag vår barnvagn med tillhörande åkpåse ute i trappuppgången. Vi bor i hyresrätt och det är extremt trångt i korridoren. Vi bor i en mindre stad så det brukar inte vara några problem. Men förra veckan när jag och lilla grabben skulle gå på promenad var vår fina vagn med tillhörande åkpåse borta! Stulen!

  Jag inväntar en slant från försäkringsbolaget, men jag kommer ju aldrig få vad den var värd för oss. Det var en begagnad vagn vi köpt från blocket tillsammans med en varm, hel och go åkpåse. Inte jättedyrt, men mycket pengar för oss.
  Självklart måste jag vara med och försöka vinna, för kanske är det som det sägs – ”snart vänder det” 🙂
  Om inte annat vore det helt underbart fantastiskt att få något alldeles nytt sådär lagom till jul. Underbar julklapp för mammahjärtat 🙂

  Ha en fin vecka 🙂

 16. Hej, om jag vinner vill gärna ha vinteråkpåsen i Gala Black till min lilla prins Simon som är född i september. Skulle underlätta enormt för kassan..

  Har delat på FB i namnet Elin Stegå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *