Julshopping för barn i Las Palmas

På Gran Canaria eller i Las Palmas är det alltid lika skoj att shoppa. Kan det vara för att det finns så många roliga affärer som inte finns hemma?!


Shopping centret playa de Las arenas var redan advents eller julpyntat! Shopping var ett av mina prion när jag fick äran att vara nästan ett dygn i Las Palmas men även träffa en av mina bästa vänner J som bor där och hennes helt bedårande söta dotter Kayla;


Hon är ju bara så söt och go. Visst hade hon gulliga pose när jag skulle fota henne?! 15 månader och stora tjejen. Har ju inte träffat dem sen i somras när de var hemma i Sverige. Så vi hade en mycket mysig eftermiddag och kväll tillsammans och shoppade och käkade middag. Å Kayla var rätt nöjd med att hänga med oss.


Disney store är ju en av mina favorit butiker och såklart ett måste att besöka. Tyvärr blev det ingen shopping där igår, men jag vet att Oscar skulle bli super glad om han fick några klappar därifrån och Bilar är ju hans stora favorit!


Men en rolig sak som jag bland annat shoppade var detta fina julpapper med bilar på, så många fina julklappar kommer det att bli i år 😉

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *