Ica Maxi Pressvisning!

Idag har jag precis varit på ICA Maxis Vårpressvisning gällande deras nya söta kalaskollektion på Holy Sweet.


Det bjöds på hur mycket söta sötsaker som var så fina så man knappt ville röra de då de var så vackra! Men jag lovar att de var super goda. Vi fick oxå möjlighet att spana in när den otroligt fina våningtårtan gjordes. ICA Maxi kommer ut med ett nytt sortiment med kalasartiklar i pastellfärger  i februari. Och när man har barnkalas eller diverse bjudningar är det ju ultimat med engångsartiklar och man vill ju dessutom ha snygga sådana. I varje familj vankas det ju födelsedagskalas flera gånger om året, så inspireras till ett nytt, härligt och pastellfärgat kalas, passar ju såväl flicka som pojke, mamma eller pappa.


Det var ett härligt lunch möte och gott liksom trevligt att träffa härliga bloggvänner. Lilla söta Ella smälte in med sin pastell look 😉


En fantastisk goodiebag fick vi med oss hem – så jag tror faktiskt jag ska baka idag 🙂 Det är ju faktiskt Farsdag på söndag och det ska ju såklart firas 😉 Baka är ju ett av mina andra stora intressen!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *