Mamma Bloggmiddag ikväll!

Snart, mycket snart bär det av på Mamma Bloggmiddag med ett härligt gäng Mamma Bloggare i Stockholm. Ska bli så himla trevligt. Det har vart inbokat sen rätt länge och jag blev super glad när jag blev inbjuden till denna Bloggmiddagen.

Vi ska ses på Sahara och käka Meze rätter, som jag verkligen älskar. Jag har aldrig vart på den restaurangen innan, men gissar det är toppen och kvällen kan ju inte bli annat än skoj med ett 30-tal tjejer / mammor 😉
Bilden lånade jag av Annelie som jag ser mycket fram emot att träffa ikväll! 🙂

Spana också in

2 kommentarer

  1. Åh vad himla kul det verkar! Jag missar ju alla såna saker, jätte tråkigt. Vet inte hur du lyckas komma ihåg allt. Den hade jag gärna velat vara med på. Däremot kan jag inte på den som är med We R Family för det är kl 14:00 och jag hämtar stora tjejen på dagis 15:00 och FÅR inte hämta senare, hon går bara halvtid då jag har syskon hemma. Så mycket är oxå att jag inte hinner eller kan vara med på.. men men kanske jag lyckas någon gång.. haha
    Kram och trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *