Vagabond 25 år

Vagabond firar 25 år i år och har nyligen kommit ut med ett stort jubileumsnummer. Å vilket intressant magasin. Restidningar är verkligen min drog, gärna tillsammans med godis. Det är så otroligt resinspirerande att läsa restidningar och jag drömmer mig alltid bort.

I detta nr stod det bland annat om Boracay på Filippinerna som är ett paradis på jorden. Jag var där för snart 6 år sen 2007 när jag och mina vänner gjorde en rundresa i Asien. Boracay är en dröm, och såklart går det bra att hänga där med barn. Lite mekkigt att ta sig dit, kanske borde göra ett inlägg om bara Boracay?! Jag skulle absolut kunna tänka mig att resa tillbaka med Oscar.


Malaysia och Langkawi är ju en annan dröm jag har. Jag har rest även i Malaysia 2 ggr men bara på östkusten och i Kuala Lumpur. Så Langkawi är en ö som jag är väldigt nyfiken på. Har ju en nära vän som rest dit med sin bebis. Så dit kan man ju oxå resa med barn. I år vet jag även att man kan åka på direkt charter dit direkt från Sverige, vilken kan underlätta när man reser med barn. Man slipper att byta flyg och åker direkt från À till B. Jag hittade faktiskt ett super bra erbjudande till Langkawi tidigare och vi var sugna på att resa dit i december men sen kunde varken maken eller jag vara lediga i december. Så vi satsar på en resa i januari eller mars istället – få se vart det bär av?!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *