Mexico sug!

Jag har idag på vår passiva transport mellan öarna suttit och läst senaste numret av Amelia som hade en väldigt intressant artikel om en barnfamilj som rest i Mexico och även till Tulum, som är en av världens vackraste stränder! Köp den nu om du funderar på att resa till Mexico. Ett mycket inspirerande repotage.


Jag tycker det är så intressant att läsa om andra barnfamiljers resor, vad man prioriterar på en resa, lägger upp budget osv

Nu blev jag ännu mer sugen på att åka till Mexico igen! Jag har ju ”bara” varit i Mexico tre gånger, så det finns såå mycket mer jag vill se och göra där.

Bland annat finns en jätte stor Ekopark – Xcaret, som är som ett jätte stort Skansen med alltifrån pantrar, rosa flamingos till spindel apor och delfiner.

Har du vart i Mexico? Om vad är ditt bästa resa med barn tips i Mexico? Vem vet kanske åker vi till Mexico i vinter – jag drömmer mig bort 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *