Topp 2 – U Made My Day!

Välkommen hit alla nya bloggläsare! Vad kul att just du har hittat hit 🙂

Här hittar du bloggen med massor av resa med barn tips och resinspiration blandad med vår vardag, roliga aktiviteter och event. Jag brinner verkligen för att resa och även barnmode / barnkläder. Så här hittar du många bra tips inom dessa kategorier!

Spana exempelvis gärna in flyga med barn tips, packtips inför resan, resa med bebis tips eller inspireras av mina gästbloggare som har rest jorden runt till flera olika delar av världen.


Ingen blev gladare än jag när jag såg att jag låg på plats no 2 på Allt För Föräldrars Topplista idag 🙂 Verkligen jätte kul! Maila gärna mig om du har frågor och funderingar kring resa med barn eller vill höra mer om tips inför resor med barn! Vi har hittills rest på åtta utlandsresor med vår lilla Oscar på 2 år och även rest runt en hel del i Sverige. Våra favoriter är Thailand & Turkiet dit vi har rest fler gånger.

Funderar du på en vinterresa så är ju Thailand ett otroligt barnvänligt land som känns både säkert och tryggt att resa till med barn.

Jag sitter just nu i planeringsstadiet både till att planera en vinterresa åt oss och även en vårresa, så häng med så får ni se vart det bär av för oss!

Resa är ju underbart & livskvalité, just nu drömmer jag mig bort till en härlig sandstrand där vi hänger i vattenbrynet och Oscar leker på stranden, livet kan sällan bli bättre än så?! 🙂

Ingenting är omöjligt även fast man reser med barn! Bilden är ifrån Mexico närmare bestämt Cancún . Mexico står högt upp på vår drömresa i vinter, jag älskar Mexico och alla härliga paradisstränder.

Vilket är ditt favorit eller drömresmål?

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *