Ensam är stark….

Ikväll är jag ensam hemma, vilket känns såå konstigt! Det har hänt  EN gång förut, när jag hade min födelsedagsfest i vintras…. Annars har jag nog aldrig varit själv en hel kväll och en fredag kväll utan nån av mina killar….. Det är så TOMT och så tyst hemma, saknar ju såklart mina killar massor. Jag är ju VAN att vara ifrån dem och vara BORTA, men inte ensam hemma….

Men de är hos Farmor och ska sova över där. Dels så jag får sova ostört inatt eftersom jag ska upp så tidigt imorn, samt att Oscar ska hänga med Farmor i helgen då maken ska göra lite andra saker när jag jobbar i helgen.


Så det blev fredagsmys för mig själv nästan. Hade några vänner här tidigare ikväll på lite häng bara innan de skulle iväg på middag. Sen en tidig fredags middag för mig iform av Kanariask tapas, så gott, så imorn ska de handlas nya godsaker och snart slänger jag in handduken……min taxi kommer strax efter 5 imorn, så jag måste vara pigg och fräsch!

Happy Halloween kära bloggläsare! 🙂

Finns ett gäng förinställda blogginlägg för er i helgen, så glöm inte att kika in!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *