Dumle Pepparkaka

Den här veckan har vart lite halvtråkig för jag har försökt lagt ner rätt mycket tid på att plugga när Oscar har vart på förskolan! Varje år går man som flygvärdinna kurs för att förnya sitt certifikat och hålla alla kunskaper up to date gällande bland annat säkerhetsrutiner ombord, Första hjälpen kurs gör vi oxå varje år mm. Vi måste även skriva prov och ha minst 90% rätt och min ambition är såklart att ha alla rätt. Har passar på när jag haft stand byer och blivit ledig 🙂


Fazer har i alla fall vart mitt stöd och skickat ett par nyheter åt mig i veckan iform av Dumle Pepparkaka och Geisha Dark. Chokladen var sjukt god och välbehövlig denna vecka! Allt har gått ner i min mage utan problem och jag hoppas min inlärningsförmåga vart på topp med choklad som plugg-godis!


Choklad tycker jag är perfekt att ha även när man är ute och reser! Då ska man ju definitivt unna sig lite extra av det goda! Så jag köper alltid med mig god choklad när jag är på resande fot såväl med familjen eller när jag reser i jobbet! Oscar är inte så förtjust i choklad än, men det kommer väl gissar jag?!

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *