Resa med barn i Australien

Min nästa gästbloggare är en av mina bloggläsare Jenny som är i Australien och reser runt med sin familj, där tre barn ingår. För er som följer bloggen kanske ni minns att hon gästbloggade hos mig för ca 2 månader sen och de är fortfarande där. Vilket äventyr de är på och vad avundsjuk jag är….. Min dröm är verkligen att åka till Australien och resa runt…… Jag hoppas min dröm blir sann någon gång i livet?! Missa inte hennes fantastiska resa på hennes egen blogg.

 

Här kommer hälsningar från Australien.

Om ni någon gång får möjlighet att resa till Australien så åk! Australien är ett jättehärligt land tycker vi, och då har vi bara utforskat en liten del av landet. Vi befinner ju oss i South Australia, och staden Adelaide. Vi har gjort många utflykter här runt omkring, många utflykter som visat landets fina natur och miljö. Den är fantastisk! I mitten av vår resa tog vi bilen och åkte ca 1½ timme genom sammetsklädda, gröna och fina kullar, vingårdar och längs med kusten, de häftiga stenarna och det turkosa havet. Alla i familjen utropade ”Wow” och ”Åhh” och bara pekade på allt det vackra överallt. Till och med våran lilla ettåring pekade med hela handen och sa ”Ahh” när vi bilade runt. Vi stannade vid en liten ”fiskeby” och bodde där i sex dagar. Därifrån gjorde vi en av barnens favoritutflykter; Urimbirra wildlife park där vi fick mata och klappa kängurur.


Kängururna hoppade runt i hela parken och kom fram till oss och hälsade och ville ha mat. Så söta och fina! Vi har besökt en del stränder och det ligger också på barnens topplista, att bara få vara och leka på världens största sandlåda! Vi tar dagarna som de kommer och det viktigaste för oss är att få vara tillsammans utan stress och många måsten. Vi har våran egen vardag här och den är alldeles lagom lugn där vi gör utflykter som passar oss. Det finns mycket att välja på, Australien har mycket att erbjuda! En annan utflykt som barnen uppskattade mycket var när vi åkte till Victor Harbor och den lilla ön Granite Island. På den lilla ön fanns många roliga stenar att klättra på.
Snart väntar en resa till Kangaroo Island, det ser vi fram emot!

Visst blir man sugen på att åka till Australien?

Vill du bli min nästa gästbloggare? Vore jätte kul med några fler gästbloggare. Allt är intressant, tillsammans inspirerar vi varandra. Har du en egen blogg så länkar jag såklart till den i inlägget.  Maila mig på lina_g80@hotmail.com

Spana också in

2 kommentarer

 1. Australien är verkligen en DRÖM för mig,
  men det känns som om Viggo ska bli liiite större innan vi ger oss på den flygresan.
  Dessutom krävs det det ju lite pengar i plånboken.
  Nu väntar thailand och till sommaren hoppas jag att vi ska kunna semestera några veckor i USA, men SEN står australien högt upp på önskelistan 🙂

  Ha en skön dag vännen !! KRAM

 2. Svar: Ja, dessa känslor och dagar är jobbiga, men efter regn kommer solsken 😀
  Nope han har inte kommit hem än 🙁 Men men, jag ger mig inte.. har lite krav jag också.

  Härligt att få vara bortrest även om så bara för en kortis 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *