Airtraveller – smart när man flyger med bebis!

En annan smart grej när man ska ut och resa med små bebisar är en Airtraveller som är som en liten madrass där bebisen kan ligga i knät när man flyger eller åker buss eller tåg. Den får enkelt plats i handbagaget och är lätt att ha med sig när man är på resande fot.

 

Bild lånad från Barnresebutiken

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej, nu är det så att vi skall åka till Thailand med vår 10 mån bebis! Vi reser med thai Ari och får inte ta baby cot för hon är över 6 mån .. Där går deras gräns ! Min fråga är då ? Snälla kan du hjälpa mig ? Vad ska vi ha henne o sova i? Får man ha en mindre resesäng på golvet som en koo-di travel cot ? Tex.. Eller kan man ha henne i en airtraveller? Sån som du rekommenderar här ? Eller är hon för stor för den? Snälla hjälp mig håller på blir knäpp av alla olika alternativ de finns men vet inte vilket jag skall välja av alla.. Tacksam för svar, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *