Gott frukost bud från Nutella!

Imorse kom ett riktigt gott frukost bud hem till oss ifrån Nutella. En hel korg med färskt bröd & frallor ifrån ett bageri, massor av god frukt, juice och såklart Nutella. Super lyxigt & smarrigt! Oscar blev helt överlycklig! 🙂


Gillar du att ha Nutella på smörgåsen? Faktiskt har min make lärt mig att äta det. Så alltid när vi är utomlands äter vi det. Har vi inte frukost på hotellet så köper vi alltid en bruk Nutella, och det finns ju nästan överallt utomlands oxå framför allt i Europa. Nutella skapades faktiskt 1949 i just Italien. Har ni testat Nutella på ett kex, så himla gott till en kopp kaffe 😉 Man ska heller inte ha Nutella i kylen utan i skafferiet så den är mjuk och smakar ljuvligt när du äter den!

Vad är din favorit frukost?

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *