Trevligt bud för fredagsmyz!

Igår kom ett mycket trevligt bud ifrån HP Sauce hem till oss;


Det passade mig perfekt då min mamma och Oscars mormor kom till oss igår och jag hade verkligen ingen fantasi vad vi skulle laga för fredagsmiddag! Så en hel korg med rotfrukter, pasta, grönsaker och HP sauce!


Maken fick äran och laga fredagsmiddagen. Så det blev rostade rotfrukter i ugn med fläskfilé, chèvrekräm och HP sauce. Hur gott som helst!

Nu har vi haft myskväll alla fyra och jag har nyligen nattat Oscar och fått en massa pussar så jag klarar mig tills på måndag. Jag måste ju erkänna att separationsångesten smyger sig på, men jag vet att han kommer att ha en super mysig helg tillsammans med både pappa & mormor när jag ska iväg och jobba och sova borta i helgen!

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *