Tampons for free event

Igår var det en riktigt trevlig tjejkväll igen med ett gäng härliga tjejer!

Jag tillbringade min kväll främst med Linda, Bambi & Annelie – lika trevligt som alltid! 🙂

Det var tampons for free tillsammans med Pronaxen och Indiska som bjöd in till tjejkväll för bloggare!

Såklart marknadsförde företagen sig bra för oss, men det ingick även en föreläsning om hur BRA markndsföring det är i bloggar  eller att marknadsföring i bloggar är väldigt bra då, ”man” generellt inte läser tidningar utan läser det mesta på nätet nuförtiden.


Det bjöds på massor och god mat och dryck och för att inte tala om den sjukt goda rosa kladdkakan med choklad mousse! Det var nog det godaste jag har ätit!


Indiska presenterande sin nya kollektion och vi fick även spana in på en snygg indisk juldukning! Å jag som älskar Indien, längtade tillbaka massor……;) Slutligen fick vi veta lite tampons for free news 😉 Alltid skoj å bli inbjuden på trevliga events och få se och veta nyheter!

Tjejkvällen avslutades som ni vet på Hellenius Hörna! 🙂

Spana också in

3 kommentarer

  1. oalallaa vad ni ser ut att ha det trevligt. dessvärre fick jag inte till att komma. missade jag en fab. goodiebag? i helgen blir det familjemys, man kan ju inte bara ränna på en massa events och pressdagar hela tiden tss hihi. i Reimapåsen var det en stor plastspade för barn, en studsboll och två fruktpurépåsar. kram kram

  2. Åh vad mysigt ni ser ut att ha haft. Jag vill också gå på massa roliga event=)..

    Tusen tack för dina råd om hur man gör med träning vid förkylning, idag ska jag ut och gå en 1 timme. Tack!

    Önskar dig en fin dag!
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *