Pressdag hos Polhem!

Igår var jag även på pressdag hos Polhem tillsammans med Jenny och lilla Ella! De visade främst upp sitt nya vårmode på kläder och lite nya skönhetsprodukter. Hur mycket snygga kläder som helst! Å sen lite inredning!


Jag spanade såklart in barnhörnan med massa roliga leksaker och nyheter från bl.a. Micki!

Jag spanade även in deras barnkollektion på Pierre Robert kläder. Ullunderställen finns ju i så många härliga färger. Jag fick även med mig ett par träningslinnen och en sport BH ifrån Pierre Robert så nu ska de strax invigas på dagens cykelklass! Det är så roligt med färgglada träningskläder!


Å sen fick jag med mig några nya ögonkrämer och fibrer till ögonfransarna för att få fylligare ögonfransar! Nu hoppas jag att rynkorna försvinner efter alla sömnlösa nätter som morsa och tidiga mornar och att ögonfransarna blir mer fylligare 😉 Det är ju okristligt att gå upp kl 4 ibland när jag ska jobba… Jag vet det är själv valt! Men jag blir lika glad när de inte kallar ut mig på min morgon stand by som idag hade jag stand by 4-8 och blev ledig då blir man glad! Dags för andra jobbet – mot gymmet!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *