Vinterskoj för hela familjen

Har ni sett att Allt För Föräldrar har startat en vinterkampanj som heter Vinterskoj för hela familjen? Till exempel kan du boka en resa med Skistar och få rabatt på både SkiPass och skidhyra. Så har du inte bokat din fjällen semester ännu, passa på nu. Skistar har många bra erbjudanden.

Föredrar du vintersemester med snö eller vintersemester med sol & värme?

Kan du tänka dig att det är jul om dryga 2 månader? Varför inte ge familjen en fjällen semester i julklapp, i år är det ju verkligen en BRA JUL för er som jobbar vanliga tider….. för mig spelar det ingen roll vilka dagar julen är på, jag måste ändå söka ledigt. . .

Har ni några roliga planer för julen?

 

Spana också in

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *