Pressträff på chokladfestivalen

Eftermiddagens pressträff på chokladfestivalen var riktigt inspirerande. Jag blev inbjuden av söta Annelie och vi hade mycket trevligt tillsammans och fick lära oss mycket nytt om choklad och chokladfestivalen, samt träffa alla som tävlar om vem som ska bli Årets Konditor imorn!


Först bjöds vi på två fantastiska desserter och två passande goda dessertviner från modern wines under tiden de berättade en massa intressant om chokladfestivalen och vad som händer under dagarna TRE! Den börjar ju imorn, så detta var bara en liten teaser!


Provsmaka fantastiskt god choklad och praliner gjorde vi oxå. Jag fick med några chokladpraliner hem ifrån Adoro som var grymt goda och ett chokladthe ifrån Java Huset! En mycket god och bra kombo!

Ska du gå på chokladfestivalen i helgen? Det finns även en del barnaktiviteter som kommer i nästa inlägg!

Jag hoppas hinna dit en sväng imorn oxå?!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *