Vinteroverall från Molo

Jag fick nästan lite dåligt samvete imorse när jag lämnade Oscar på förskolan, då flera av barnen hade på sig overaller! Har era barn börjat med overall? Jag trycket det är lite tidigt, men det kanske är dax?!


Till denna vintersäsong har jag skaffat TVÅ overaller åt Oscar. Den ena är denna ifrån Molo Kids. Riktigt färggrann! Tror Oscar kommer gilla denna starkt då den är så färgglad! Jag tycker den är super söt & go! Ni får såklart se bilder på honom i den sen oxå 😉

Vart har du beställt vinteroverall ifrån?

Spana också in

5 kommentarer

 1. Jätte-, jättefin! Själva har vi inte riktigt haft overall till Linus. Förra året hade han istället 2 par svarta termobyxor från hm, som hade hängslen och hög midja. Till det 2 st jackor i olika färger, också från hm. Måste säga att de jackorna varit fantastiska. Slitstarka, massor av reflexer, mjuka och följsamma, färgglada, billiga och är dessutom lite längre, vilket gör att det aldrig glipar eller kommer in snö! Så i år fick det bli en ny jacka i samma modell, fast lite större:)

 2. Åh, den där är så himla fin !!
  Vi har köpt två rätt vanliga overaller till Viggo för ”dagisbruk” – här hemma är tanken att han ska ha täckbyxor och jacka.
  Dock är det inget som börjat användas än…
  KRAM

 3. Den Molooverallen har jag oxå kikat på till min dotter Frallan 🙂 Li börjar bli lite för ”stor” för att sätta på sig just den typen av overall 🙂 Iaf om hon själv får bestämma!
  Men nej, jag har inte tagit fram overallerna / vinterkläderna här än.. tycker det är lite för tidigt! Mina har skalkläder ist så att de kan ta av och på lager för lager…
  Kram

 4. Overall redan?! Oj, jag tyckte snarast att barnen på dotterns förskola såg ut att frysa med enbart galonställ och tunna skaljackor (utan fleece under).
  Bra taktik där med fler uppsättningar! Jag brukar köra på en overall (Didriksons i år) och ett tvådelat set för när man ska iväg med bilen. Han lär ju gilla Molo overallen – många som gör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *