Astrid Lindgrens Värld på Höstlovet

Är det någon av er som har planerat att åka till Astrid Lindgrens Världhöstlovet då de har en hel del roliga höstlovsaktiviteter ? Vi kommer tyvärr inte ha möjlighet att åka dit då, men jag hoppas och planerar i alla fall ett besök dit nästa sommar. Vore hur KUL som helst eftersom Oscar fullkommligt älskar Astrid Lindgren filmer och favoriten är just nu Pippi Långstrump. Då är han ju dessutom 3 år, så jag gissar han uppskattar det mycket mer då.

Jag har som sagt varit där en gång för super länge sen, när jag bodde i Hultsfred och pluggade en Resor och Turism utbildning där, men det är liksom 13 år sen jag var där….. Så jag ser fram emot att åka dit igen! Jag gissar att det har ändrats så mycket.

Har du varit på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby? Gillade dina barn det?

Bild lånad från ALV.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag tycker absolut ni ska åka dit nästa sommar! 🙂 Har varit där med mina barn mer än femtio gånger !Vi bor så nära att vi haft säsongskort ganska många år. Men även att en del av mina barn börjar bli ganska stora så tycker de fortfarande det är kul på ALV 🙂

  2. Ohhh ja vi åker till ALV varje sommar 🙂 Och faktum är att jag funderade på att ta tjejerna med mig på höstlovet dit 🙂
    Vi bor alltid dessutom på Ronja när vi är där 🙂 De har pool som tjejerna älskar att bada i på kvällarna 🙂
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *