Dark Temptation!

Måndag förmiddag och dax för en massa fix. Detta är min sista vecka som jag bara jobbar deltid sen går jag upp på heltid igen from nästa måndag. Oktober bjuder mesta dels på stand byer vintersäsongens brukar dra igång ordentligt till höstlovet! Har ni planerat något skoj på höstlovet med barnen? Tipsa mig gärna med roliga aktiviteter. Jag har oxå tänkt att surfa runt lite för att se vad det finns för skoj att göra på höstlovet för er som är lediga då! Så håll utkik! Jag har tyvärr inte tagit ut något extra ledigt på höstlovet men är ledig ändå några dagar. Vilken v har ni höstlov?


Sitter och njuter av en kopp kaffe, Zoegas nya Dark Temptation kapslar kom hem förra veckan. Riktigt goda måste jag säga. Jag älskar vår nya kaffemaskin och förstår inte varför vi inte skaffat någon tidigare?!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *