Babyshower :)

Idag har vi haft en sen Babyshower för två små söta prinsessor. Egentligen ska man ju ha en Babyshower innan barnet föds, men vi hann inte riktigt med det så den fick bli i efterskott istället med små tjejerna!


Jag hamnade i en fantastiskt bra Mammagrupp på Kungsholmen när jag fick Oscar och vi har fortfarande Mammaträffar och ses hemma hos varandra då och då. Idag var syftet att uppvakta Jenny och Louise som fått en varsin liten dotter för ungefär 1 månad sen och sen såklart playdate för kidsen!


Här är små tjejerna, lilla Ella och den andra söta prinssessan som inte fått nåt namn ännu. Tyvärr sov tjejerna mest idag de 3h vi sågs så det blev inga bilder på de idag. Bilderna kommer från en ”mamma lunch” när vi var hemma och besökte Louise och lilla bebben förra v!


Barnen lekte och hade så roligt! Vi började redan kl 10 på fm och kom nästan nyss hem så det var verkligen en lyckad playdate hemma hos Lova!


Spana in finaste lilla Astrid i hennes super söta Missoni klänning! Hon poosade glatt 😉

Hade du en bra Manma grupp? Jag umgås med flera av tjejerna varje vecka och vi har mycket skoj tillsammans!

Spana också in

1 kommentar

  1. Va mysigt !!
    Vi hade tyvärr en rätt kass föräldra grupp, alla satt tysta när vi var där och ingen umgicks efteråt, men som tur var hade jag ett helt gäng ”egna” kompisar som var hemma samtidigt så vi hade gott om sällskap ändå !
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *