Aja Baja Alfons Åberg premiär

Dagens premiär av Aja Baja Alfons ÅbergJunibacken var riktigt lyckad! Oscar satt som ett ljus och tyckte teater föreställningen var jätte bra liksom jag. Den utspelade sig ju på boken och till och med jag kommer ju ihåg den sen jag var liten!


Det roliga är ju att den handlar om att Alfons vill låna sin pappas verktygslåda och alla saker där i och jag kan tänka mig att Oscar blir likadan. Han älskade ju att hjälpa sin pappa i somras att bygga bänkar och fixa en massa saker och lekte gärna med verktygen!


Junibacken bjöd på saft & syltkakor och det var såklart Alfonstema på kalaset!


Annars var Junibacken öppen som vanligt så vi åkte Sagotåget som Oscar älskar och lekte en massa. Jag träffade både Bambi, Annelie och Jenny där så Oscar lekte en del med deras barn och jag fick oxå äran att smaka ett av Bambi senaste bakverk Dumlemuffins med vaniljströssel – såå goda!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *