Bästa dygnet på länge!

Nu har jag hunnit smälta det fantastiska dygnet på Yasuragi och känner mig piggare & gladare än nånsin. Ett spa dygn är verkligen som balsam för både kropp och själ och man blir dessutom en ännu gladare och bättre manna när man får komma iväg på avkoppling!


Sovit skönt och laddat batterierna är bara förnamnet! 😉


Vi avslutade vår spa vistelse med att sitta i spa loungen och åt lite färsk frukt och drack grönt the!


Miljön är ju bara för underbar! Både inomhus miljön med alla olika pooler och de varma poolerna utomhus! Samt miljön till och från bussen. Både igår och idag har det ju vart härliga höst dagar med solsken och det bara lyser gult, rött och grönt om löven i skogen. Så bara promenadstigen upp till Yasuragi från busshållsplstsen är avkopplande liksom den underbara utsikten!


Inom kort öppnar Yasuragi 27 nya rum som är större. Det är nämligen så otroligt populärt att besöka Yasuragi. Så nästa gång jag åker dit hoppas jag kunna bo i den nya delen och kanske hinna med några fler behandlingar. Denna gången blev det ”bara” Fish Spa och själva Spa avdelningen, men vi var otroligt nöjda med det!

Jag kan verkligen starkt rekommendera dig att ta med din kära eller bästa väninnan och boka in ett dygn här på Yasuragi eller varför inte nästa sommar med dina barn på Yasuragi Kids?! Jag kommer definitivt åka hit igen!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *