Yasuragi Hasseludden

Alldeles strax är det dax för mig att bege mig ut till Yasuragi för ett dygn med avkopplig och Mamma Lyx. Det är jag och en av mina närmasta vänner som har bokat in oss där ett dygn för att koppla av, njuta och umgås. Det ska bli så himla mysigt och jag känner mig rätt sliten efter några nätter med störd sömn. Vet inte om lille skrutt har drömt eller är i nån utvecklingsfas för han har vaknat ett par gånger de senaste nätterna.

Brukar era barn vakna om nätterna? Man vet ju liksom inte vad det är? Drömmer de? Växer de och har växt värk? Eller bara vaknar…. I alla fall så behöver man ju verkligen sova och koppla av ibland, så detta UNNAR jag mig. Unnar du dig Mamma Lyx?

 

Hur eller hur känns detta så otroligt lägligt å jag ser mycket fram emot att åka ut dit, då jag har hört så otorligt mycket positivt om det av vänner och bekanta.

Ni får såklart hänga med dit. 🙂

Har du vart på Yasuragi? Gillade du det?

Ni vet väl om att det även finns Yasuragi Kids?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *