Vinn härliga hårprodukter

Nu tycker jag det är dax för en ny tävling igen! Å denna gången lite Mamma Lyx produkter (eftersom jag själv ska iväg och unna mig Mamma Lyx idag)! Pantene har kommit ut med nya härliga hårprodukter som är super bra. Nu har TVÅ av er chans att vinna fyra olika hårprodukter; schampo, balsam, hårinpackning och ett hårvårdande spray. När man är ute och reser är det ju extra viktigt att vårda sitt hår, eftersom främst sol & salta bad sliter på håret extra mycket.


Allt detta som ni ser på bilden kan bli ditt snabbt å enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din Facebook sida/status.

* Lämna en kommentar till inlägget vilket namn du delar tävlingen och att du är med och tävlar. (Ett extra plus om du har en blogg och bloggar om tävlingen.)

Tävlingen pågår fram till måndagen den 8 oktober kl 23;59!

Lycka till!!! :)

Vinnarna presenteras på bloggen dagen efter tävlingen avslutas, så håll utkik!

 

Spana också in

23 kommentarer

  1. Jag har delat inlägget på fb genom knappen 🙂 (nathalié teodorson) heter jag.

    jag vet inte vad som hänt med min hy och mitt hår nu under min första graviditet, men det är verkligen bekymmer! mitt hår är snustorrt och går nästan av och min hy täcks av tonårsaknen som jag haft stora problem med. det är det ju värt, men man önskar ju man kunde känna sig lite snygg när man ska bli mamma för första gången, haha!

    så jag håller tummarna för lite hårlyx som kanske får mitt hår att mjukna :).
    kram nathalié

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *