REA på resor i vinter!

Vad föredrar du i vinter? Snöblandat regn rusk eller en plats i solen i vinter? Passa på nu när det är REA på resor från mitten av november-mitten av december! Oftast den gråaste och kanske regnigaste tiden på året, innan vintern kommer!

Tänk att du kan komma till Thailand från dryga 5000 kr för en flygstol eller varför inte Aruba för ca 10 000 för 2v härlig solsemester eller kanske Gran Canaria för dryga 4000. Det finns resor för alla med olika hotell standard och såklart många barnvänliga alternativ.

Vart går din drömresa?

Jag & Oscar trivs ju bäst på en solstol eller i en pool eller på stranden. Men vi skulle nog inte uppskatta det lika mycket om vi hade det så varje dag. Tjusningen är ju att vara på semester när det är några gånger per år och man verkligen har något att se fram emot då & då som underlättar vardagen! Vi funderar ju fortfarande på vart vår vinterresa ska gå!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *