Dagens outfit; Nova Star

Härom dagen kom en massa fina höstkläder ifrån Nova Star och ingen är gladare än Oscar och jag! Större delen av min lediga tid går ju faktiskt åt till att spana in nya snygga barnkläder på nätet som jag vill ha till Oscar! Jag tycker det är så kul att nät shoppa och enkelt! Å det finns ju så otroligt mycket fint!


En helt ny outfit från Nova Star med en snygg röd och blå tröja och fodrade jeans. Perfekt för lite kallare höstdagar och dessutom med snygga detaljer på byxfickorna på rumpan!


Å hur gosig var inte den här söta lilla jackan då från Nova Star! Mjuk och go och dessutom blev han ju sötare än en nallebjörn i denna Zip jackan! Funkar perfekt både som höstjacka när det inte regnar eller såklart under regnstället!

Vilka är dina favorit köp i barnens garderober nu i höst?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *