UnderBARA BARN mässan

En av årets höjdpunkter är verkligen underBARA BARNmässan. Detta blir tredje året i rad som jag ska gå. Första året jag var hade jag med mig Oscar som bara var 3,5 månad och jag ammade honom. Förra året var jag där både en dag själv och sen en dag till, på söndan med honom för det fanns så otroligt mycket roliga aktiviteter för barn.

I år kommer jag besöka underBARA BARN mässan på fredagen, då jag fått en VIP-inbjudan till innan mässan öppnar och hoppas kunna knyta en massa nya trevliga kontakter. Det är ju en uppsjö av utställare som jag ser fram emot att träffa! Å sen brukar det finnas en hel del fina erbjudanden, så det är ju verkligen den perfekt dagen för att shoppa och man brukar få med sig ett och annat skoj hem och en och annan goodiebag – det gillas 😉

FCunderbarabarn

Bild lånad från underbara barn.

Ska du gå? Jag kommer att vara där fredag förmiddag och hela lördagen kommer jag att jobba där! Hoppas vi ses?!

Spana också in

6 kommentarer

 1. Hej!

  Är första gången jag hör talas om denna mässa och jag tycker den låter väldigt lockande. Jag har en dotter som är 15 månader, tror du mässan är något för henne?

  Ha en bra helg!

  kram Emma

 2. Hej!

  Är första gången jag hör talas om denna mässa och jag tycker den låter väldigt lockande. Jag har en dotter som är 15 månader, tror du mässan är något för henne?

  Ha en bra helg!

  kram Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *