Ännu en lyckad & rolig dag på polismuseet!

Gårdagens besök på Polismuseet tillsammans med Jenny & Anna från min Mammagrupp var riktigt lyckat! Killarna lekte och hade super skoj!


Oscar fick chans att leka med Elias morbror oxå som var världens sötaste och tog hand om kidzen medan vi morsor satt och snackade 😉 Mamma Lyx!


Egentligen är själva leklandet inte så jätte stort, men få chansen att leka i en riktig polisbil och på en riktig polis motorcykel det är nog många killars dröm. Å sen finns ju som sagt det mesta leksakerna i polisväg! Här hemma har Oscar ”bara” 3 polisbilar att leka med och där borta finns det många!


Han var även gullig och tog han om söta lilla Ella! Hon e ju bara för go, så jag bebis myste massor! Har ni barn som gillar fordon så är ju polismuseet ett måste! Vi åker nog dit igen om ett par veckor!

Spana också in

1 kommentar

  1. Åh va kul ! polismusseet skulle Viggo förmodligen älska !
    Han fick ju gå ombord på polisbåten i somras och gissa om han var stolt i veckor efteråt ! 😉

    Vi har haft en riktig toppen helg hittills, och jag har ätit så mycket godsaker så jag nästan trodde jag skulle spricka.
    MEN jag har vart ute i spåret mina tre pass den här veckan som planerat och resultatet kommer på bloggen i morgon… !?

    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *