Airbnb – hyr ut ditt boende och få mer pengar till ditt resande!

Den exklusiva bloggmiddagen som Airbnb bjöd på tillsammans med en mycket intressant och givande föreläsning om Airbnb gav mig ännu mer inspiration till resande och även tips på HUR man kan få ännu mer pengar till sitt resande.

Airbnb är en säker social marknadsplats för privata hem, där man online kan boka unika boende över hela världen. Jag visste inte riktigt att det var så atttraktivit innan igår och detta gav mig ännu mer inspiration till att resa ännu mer.

Det handlar alltså om att man dels kan hyra ut sitt eget hem och tjäna pengar på det och sen hyra andras hem till bra priser runt om i världen.

Detta fick mig att få inspiration till att kanske tom hyra ut vår lägenhet, då det är väldigt attraktivt att hyra lägenheter i Stockholm. Jag trodde verkligen inte det. Men när man till exempel kan hyra en större lägenheter till ungefär samma pris som ett litet hotellrum, så förstår jag. Är man exempel en barnfamilj är det ju verkligen ultimat att hyra en lägenhet istället för att tränga in sig i ett litet hotellrum. Framför allt om man har tänkt att semestra en längre tid.

Har du någon gång hyrt ut ditt boende? Jag har aldrig gjort det, men vem vet kanske vi gör det i framtiden. Min vän som reste jorden runt i 3 mån förra året hyrde ut en del av deras lägenhet och hade ju sen möjlighet att vara borta i 3 månader. Imponerande och smart!

Så detta är ju verkligen ett sätt när man kan både tjäna pengar och resa ännu mer. Med andra ord ett smart sätt att dryga ut familjens reskassa med Airbnb!

Varför inte ta chansen att bo i en stövel på Nya Zeeland under semestern? 😉

Spana också in

4 kommentarer

  1. Då hade vi kunnat setts! Jag kunde tyvärr inte gå.

    Jag instämmer det Dianas Drömmar säger ovan. Är tveksam att hyra ut mitt egna boende men kan absolut tänka mig att hyra privat boende genom ett tillförlitligt företag.

    Kram

  2. Då hade vi kunnat setts! Jag kunde tyvärr inte gå.

    Jag instämmer det Dianas Drömmar säger ovan. Är tveksam att hyra ut mitt egna boende men kan absolut tänka mig att hyra privat boende genom ett tillförlitligt företag.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *