Bästa starten på dagen!

Sen jag blev mamma har jag konstigt nog blivit ännu tröttare! Är det så för er oxå?! Så bästa starten på dagen är verkligen en latte för min del för att piggna till ordentligt. Vi har ganska nyligen införskaffat oss en kaffemaskin. Lite sent, jag vet… Men ingen av oss dricker kaffe så ofta. Men gärna en kopp på morgonen!


Det blev en Nescafé Dolce Gusto för vi gillade den här designen och tycker den var snygg. Jag hittade precis en rolig tävling där man kan designa sin egen kaffemaskin och vinna en resa till Milano och få göra sin egen kaffemaskin! Låter ju hur häftigt som helst!


Milano har jag heller aldrig varit i och tyvärr har jag ju ingen design ådra i mig. Men hoppas att få komma till Milano nångång ändå! Har du vart i Milano?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *