Italiensk afton på Undici!

Kvällen har tillbringats i mycket trevligt sällskap på Undici med Annelie & Kin på en italienskafton! Hur trevligt som helst att få möjligheten att sticka iväg för ett par goda drinkar och goda italienska specialiteter!


Jag vet att flera vart nyfikna på mina Missoni klänningar. Å här är en av favoriterna och jag älskar den! Så mycket jag 🙂


Ikväll var verkligen ett perfekt tillfälle att få använda den och fly vardagen några timmar! Hösten har ju verkligen kommit med stormsteg och vad passar inte bättre än några trevliga events i höstmörkret! Imorn är det dax igen.


Skål -Campari drinkarna var riktigt goda å trevligt häng med massa folk!

Smiter du ofta iväg i veckorna? Jag försöker göra något skoj varje vecka i den mån det går!

Spana också in

3 kommentarer

  1. Va mysigt ni ser ut att ha. Kin är en av mina absolut bästa vänner och Annelie stöter jag också på titt dom tätt. Härligt med lite egentid.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *