Vinn barn reseböcker!

För er som följer bloggen så vet ni att jag har tävlat ut dessa populära barn reseböcker ”Hemma bra men borta bäst” i olika länder så som; Turkiet, Spanien, Grekland, Kanarieöarna och Thailand, förut. Jag bloggade även om de innan vi åkte till Turkiet och fick flera frågor om de. Nu har ytterliggare FEM av er chansen att vinna EN varsin bok.

Jag har nämligen fått äran att tävla ut FEM barn reseböcker, en för varje land. Så ta chansen. Och man behöver ju inte ut och resa, detta är super bra och intressant böcker som dessutom är lärorika. Kan vara roligt att ha och pyssla med en helg oxå annars!

 

 

Att tävla är som vanligt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din Facebook sida/status.

* Lämna en kommentar till inlägget vilket namn du delar tävlingen i samt vilken bok du vill vinna. (Ett extra plus om du har en blogg och bloggar om tävlingen.)

Tävlingen pågår fram till söndagen den 30 september kl 23;59!

Lycka till!!! :)

Vinnarna presenteras på bloggen dagen efter tävlingen avslutas, så håll utkik!

Spana också in

22 kommentarer

 1. Jag vill vara med! 🙂 Jag vinner gärna Thailandsboken eftersom vi varit där och ska åka dit igen!

  Delar på facebook när jag kommer till en stationär dator, vet inte hur man gör med telefonen! Så teknisk är jag :/

 2. Jag vill vara med! 🙂 Jag vinner gärna Thailandsboken eftersom vi varit där och ska åka dit igen!

  Delar på facebook när jag kommer till en stationär dator, vet inte hur man gör med telefonen! Så teknisk är jag :/

 3. Jag heter Ann-Sofie Sojka och har delat tävlingen på facebook!! Jag skulle vilja vinna boken om Thailand till sonen. Isaks morfar har en fru i Thailand som Isak älskar och hon väntar nu där borta på uppehåll och sonen saknar henne så. Vi har aldrig varit i Thailand men det hade varit skoj att förklara för honom om att hon är där borta. 🙂

  Jag delar tävlingen här med där jag lägger upp vissa tävlingar som jag gillar extra mycket! 🙂
  http://www.sojkasframtid.se/tavla-%e2%99%a5/jag-tavlar-%e2%99%a5/

 4. Jag heter Ann-Sofie Sojka och har delat tävlingen på facebook!! Jag skulle vilja vinna boken om Thailand till sonen. Isaks morfar har en fru i Thailand som Isak älskar och hon väntar nu där borta på uppehåll och sonen saknar henne så. Vi har aldrig varit i Thailand men det hade varit skoj att förklara för honom om att hon är där borta. 🙂

  Jag delar tävlingen här med där jag lägger upp vissa tävlingar som jag gillar extra mycket! 🙂
  http://www.sojkasframtid.se/tavla-%e2%99%a5/jag-tavlar-%e2%99%a5/

 5. Åh, jag vill gärna vinna boken om Turkiet. Det blir barnens första resa nästa sommar. Så vi längtar redan nu!
  Jag har så klart delat 😉

 6. Åh, jag vill gärna vinna boken om Turkiet. Det blir barnens första resa nästa sommar. Så vi längtar redan nu!
  Jag har så klart delat 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *