Vinlunch – lördagslyx :)

Lyxig lördag var det igår med Vinlunch. Det vet jag inte när det inträffade senast?! Brukar du unna dig vinluncher? Jag tycker sällan det passar in. Då man ofta har fullt ös med Oscar på dagarna. Så jag dricker aldrig vin till lunch annars! Men idag hade vi ju såklart chansen och tog den oxå!


En super mysig och god lunch med härlig utsikt till havs på Silja Galaxy . Tyvärr regnade det ju massor, så sikten var såklart inte lika god som vid fint väder. På nåt sätt ännu mysigare då och sitta inne och avnjuta god mat och veta att man slipper gå ut och bli blöt. Vi var alldeles för morgontrötta och sov till nästan 11 och missade helt enkelt frukosten. Så vi gick direkt på första lunch sittningen istället. Perfekt upplägg! Åter igen,vilken känsla att få sitta och äta, dricka och njuta av flera olika rätter i 1,5h. Det händer aldrig med vår lilla busiga 2-åring. Så då tar man ju chansen när man får den. Som vanligt gick jag loss på alla goda efterrätter. Gillar du efterrätter och sötsaker? Om du får välja en sak vad väljer du då? Jag fullkomligt älskar choklad i alla former. Chokladglass, chokladsås, praliner,brownies och U name it! 😉

Är så nöjd med min nya svarta klänning som passar såväl till vinlunch som till en partykväll med tjejerna 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *