Fantastiskt Kvällsunderhållning!

Igår kväll efter middagen gick vi såklart till baren för några drinkar. Det var något vi liksom inte hann med på vår förra kryssning till Åbo och Muminvärlden. Dels så prioriterade vi såklart annorlunda när Oscar var med och vi hängde då i leklandet tills de stängde och sen skulle vi ju upp super tidigt. Så då behövde vi ju sömnen oxå.


Men nu hade vi ju såklart all tid i världen att avnjuta något gott att dricka i baren! Bubbel är min favorit och sen kollade vi in showerna som var på kvällen och vi blev mäkta imponerade. Det var super bra underhållning. Musik och dans i alltifrån italienska och ryska toner till svenska schlagers! Hur underhållande och bra som helst! Detta passar ju definitivt större barn. Vi såg många barnfamiljer med större barn som satt som klistrade längst fram. 🙂


För barnen fanns det såklart en egen drinklista i baren med Kid’s Moomin Cocktails 🙂


Nu ska vi kolla på dagens show som börjar kl 15 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *