Populär Playdate :)

Dagens playdate hos Oscars kusin Filip i Västerås blev minst sagt populär! De hade inte träffats på en månad, men lekte och hade så kul tillsammans!


Vi var först ute en stund och lekte innan vi gick in. Det var verkligen himmelriket för Oscar – hur mycket roliga leksaker som helst och för att inte tala om den eldrivna motorcykeln och Bilar kojan! Lekland kan ju nästan slänga sig i väggen, barn har ju minst lika roligt när de leker hemma hos varandra och får leka med en massa nya saker!


Hur brukar ni göra med playdates? Leker ni ofta med barnen hos varandra? Eller ses ni hellre på andra platser? Jag brukar vara rätt bra på att bjuda hem vänner till oss ibland.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Vi leker alltid hos varandra, men där jag bor finns inte heller några lekparker eller Leo’s & sånt. Men det funkar hur bra som helst, och när barnen är van att vara hos andra är det också lättare om man skulle behöva hjälp nån gång med barnpassning, då kan de ju bara ’hälsa på’ hos en kompis ett tag. Och roligt har de!

  2. haha… när jag var mammaledig skojjade jag ofta om att det var som öppna förskolan hemma hos oss. Alltid mammor och barn omvartannat, och oftast fanns det både kaffe och hembakt, men på den tiden fanns ju mer tid för sånt 😉
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *