Hälsningar från Kreta!

Idag fick jag den här härliga bilden skickad till mig med hälsningar från Grekland och närmare bestämt Kreta! Visst blir man avis ?! 😉


Det är en av mina vänner som njuter av en härligt skön semester på Ocean Beach Club med sin lilla familj som består av hennes pojkvän och lilla söta 1-åriga dotter. Så nu väntar jag febrilt på ett gästblogginlägg ifrån henne 😉 Ingen hets vännen, men vi är många som vill läsa om din härliga semester eller hur?! Vi skulle ju ha åkt till Ocean Beach Club i maj, men bokade ju om vår resa till början av juni för det passade oss bättre och då fanns det inga bra rum kvar där. Ocean Beach Club är ett otroligt populärt hotell! Har du vart där?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Hemma nu efter en underbar vecka på Ocean Beach Club. Jag återkommer till dig med hur det va. Ska nu snart sova, är trött efter en lång dag. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *