Måndagsmiddag m tjejerna!

Som flygvärdinna så behöver inte en tjejmiddag vara en fred eller lörd. Det är liksom lika roligt & trevligt om det är en måndag 😉 Som flygvärdinna är man ju sällan ledig en hel helg. Det är mer vanligt att vara ledig i veckorna och det är en av anledningarna varför jag gillar mitt jobb ännu mer! Man kan gå på tjejmiddag ev måndag. Gå på stan eller träna när inte alla andra gör det och vara känslan av att handla mat när matvaruaffären nästan är tom och det är ingen kö. Jobbet har otroligt många fördelar! Vad är det bästa med ditt jobb?


Idag hade vi tjejmiddag hos min söta vän & kollega Amanda som ganska nyligen flyttat nästan granne med oss. Å jag fick chansen att klä upp mig i en av mina nya favorit blusar från Mamalicious!

Brukar du gå iväg på tjejmiddagar ofta sen du fick barn? Jag försöker faktiskt komma iväg på det några gånger i månaden. När jag ses med mina flygvärdinnor blir det såklart mycket resesnack 😉

Spana också in

4 kommentarer

  1. tack för kommentaren! ja det är jätteintressant 🙂 vet inte hur det är där bor, bara att söka på komet och din hemstad så kommer kontakt uppgifter upp OM det finns där du bor! näst sista meningen hängde inte jag med på ”blogga ner efter bästa g”… menar du att jag ska blogga mer efter nästa gång? för i så fall – I WILL 😉
    vill inte tänka på mitt jobb 😉 mammaledigheten närmar sig sitt slut med stormsteg… men härligt att träffa vänner lite när som!

  2. Hej gumman! tack för titten:) Jag har kvar kortet på SATS men då Friskis har bra pass, och faktiskt ett bra gym med de saker som jag använde rmig av (fria vikter osv) har jag köpt ett terminskort där och testar mig igenom utbudet innan jag bestämmer om jag ska ha kvar kortet på SATS eller inte. Det skiljer ju rätt mkt i pris också på dessa 2 och jag tränar så mkt ute att det inte lönar sig med ett dyrt gymkort!
    Ha en bra dag!

    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *