Stora Skuggan 4H gård!

Vilken härligt solig och skön höstdag det var igår! Hoppas på en lika härlig solig dag idag oxå!


Vi hade i alla fall en toppen dag på Stora Skuggans 4H gård igår. Det var enkelt att ta sig dit, trots att bussen dit var inställd pga Halvmaran. Istället tog vi T-banan till Universitetet och promenerade ner till Stora Skuggan. En promenad på ca 15 min nästan på landet. Riktigt lugn å härlig miljö.


Vi började att mata hästarna med gräs vilket Oscar tyckte var super skoj. Sen mötte vi upp Jenny och hennes söta lilla familj.


Vi tog en lunchpaus tillsammans med dem. Eftersom vi inte hade en aning att de sålde korv etc där så hade vi gjort matsäck och tagit med oss och hittade några bänkar där vi satt oss och åt lunch – mysigt värre i solen!


Efter lunchen skyndade vi bort till Ponnyvarvet så Oscar skulle hinna rida innan 13 när hästarna skulle vila. Ponnyridning var nog det bästa tror jag Oscar tyckte. Han satt som ett ljus.


Sen hade vi hopp om att han skulle sova lite middag i vagnen, men eftersom hela familjen sov till nästan 9 igår så var han inte särskilt trött…. Så vi passade på att gå in till getterna och mata och klappa dem. Sen kom både Anna & Astrid och Malin & Edgar från vår Mammagrupp så det blev en mycket trevlig vistelse på gården och barnen hade riktigt skoj!


Oscar & Astrid ville nästan gå in till grisarna när vi tittade på dem. Så spanade vi in de söta kaninerna oxå!


Innan vi gick hem kollade vi på en ko och när kalven åt mat. Det var intressant! 😉 Stora Skuggan var verkligen en perfekt dagsaktivitet och skoj för barn som gillar djur. Så vi kommer definitivt åka dit flera gånger! En hur bra dag som helst!

Spana också in

2 kommentarer

  1. Alltid mysigt att träffa djur!!!!

    Vad synd att inte ni behövde några fler för jobb i vinter:( Det är riktigt tungt på jobbfronten nu. SJUKT många sökanden till alla jobb, så under ett halvår har jag inte ens fått en enda intervju. Knäckande tyvärr. Men det brukar alltid lösa sig för mig tillsist, så jag hoppas verkligen det gör det denna gången med!!

    Kram kram

  2. Alltid mysigt att träffa djur!!!!

    Vad synd att inte ni behövde några fler för jobb i vinter:( Det är riktigt tungt på jobbfronten nu. SJUKT många sökanden till alla jobb, så under ett halvår har jag inte ens fått en enda intervju. Knäckande tyvärr. Men det brukar alltid lösa sig för mig tillsist, så jag hoppas verkligen det gör det denna gången med!!

    Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *