Vinn en hotellweekend i Prag!

Nu har jag fått nöjet att tävla ut hela TVÅ hotellweekends i Prag i samarbete med Zleeping Hotels.

Den ena hotellweekend är 12-14 oktober 2 nätter och den andra är 19-21 oktober 2 nätter på Hotell Tivoli i Prag. (Observera att flyg INTE ingår – endast TVÅ hotellnätter).

Hade jag inte haft fullt ös själv dessa helger så hade jag gärna åkt iväg själv, Prag är ju en fantastisk mysig stad och passar ju både att upptäcka med barn eller på tu man hand!

 

Att tävla är som vanligt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din Facebook sida.

 * Lämna en kommentar till inlägget VEM som du skulle vilja ta med och varför samt vilket datum du vill resa . (Ett extra plus om du har en blogg och bloggar om tävlingen.)

Tävlingen pågår fram till söndagen den 16 september kl 23;59!

Lycka till!!! :)

Vinnarna presenteras på bloggen under måndagen och jag måste ha fullständiga namn  oxå på måndagen i bokningssyfte till Zleeping Hotels. Så håll utkik på bloggen 😉

 

Spana också in

17 kommentarer

 1. 19-21 oktober skulle passa perfekt för att fly vardagen med min bästa vän Annso, vi skulle behöva ses oftare och om jag fick chansen att bjuda med henne på detta så skulle vi gråta utav lycka <3

  Delar på facebook.!

 2. åhh jag vill jätte gärna vara med.. jag skulle vilja åka den 19 oktober. om jag vinner skulle jag ta med min älskade man för nu i september firar vi 5 årig bröllopsdag och sen i november fyller han 35 så det skulle vara så roligt att överaska honom med en resa.

  jag har delat på facebook (veronica hedlund)
  har även länkat i bloggen
  http://minbebis.com/blogg/inka/vinn-en-hotellweekend/
  ‘kram veronica önskar en trevlig helg

 3. Herregud! Så underbart! Jag var i Prag 1999 två dgr innan jag och en tjejkompis flög vidare till Athen för att båtluffa 8 veckor! Det var en magisk stad vad jag kan minnas. Mycket kulturellt att se och relativt billigt med mat och dryck =) Karlsbron var väldigt häftigt! =)
  Jag har lovat att resa en weekend med min vän Frida som jag ftf inte rest utomlands med (mer än en Finlands kryssning) och vi har pratat om Berlin, Prag eller Dublin i höst! Vinner vi denna hotell-vistelse så är ju hälften klart!
  Jag har delat på FB och håller alla mina tummar och tår om att jag får ta med mig Mrs F på en helg i oktober!
  Vi åker gärna 19-21 oktober 😀
  KRAM och trevlig helg

 4. 19-21 oktober, den här helgen skulle jag mer än gärna vilja tillbringa med min man i Prag. Har aldrig varit där och vi borde nog utforska staden tillsammans.
  Just nu så är vi lite less på allt omkring oss och att få ge honom och mig själv den här ”egentiden” vore underbart!
  Plus att han fyller den 9/10 så det vore en kanonpresent 🙂

  Kram (delar på Fb)

 5. Oj vilken TOPPEN tävling !!

  Jag vill vara med, dock skulle jag inte åka själv utan skicka mina föräldrar på en välförtjänt minisemester ! Dom ställer upp i vått och torrt, inte minst nu när jag och C har fullt upp med bröllop och behöver en hel del barnvakt !
  Jag vet att pappa GÄRNA skulle dricka en kall staropramen i höstsolen och min mamma skulle säkerligen inte vara sen att haka på. Hon har många gånger pratat om att hon vill åka till just prag !

  OM jag har turen på min sida är 12-14 okt det datum som passar bäst 🙂

  Delar på FB ! Michaela Johannesson

  Kram

 6. Jag är absolut med! 🙂

  Delat på min facebook http://blogg.alltforforaldrar.se/liniz/2012/09/14/prag/ 🙂
  – Jag skulle ta med min underbara sambo, då vi har världens underbaraste son på 2 år så har våran egna tid inte blivit så mycket utav, inte alls faktiskt förutom en natt då och då.
  Vi har länge pratat om att dra iväg på en weekend tillsammans, bara få egen tid för varandra och mysa, men det har inte blivit av. Så därför håller jag tummarna extra hårt att vi vinner en weekend, gärna 19-21 oktober skulle passa kanon!

  Håller tummarna!
  Kram

 7. 12-14 oktober skulle vara alldeles perfekt för den 12 oktober firar jag och mannen 10 årig brökkopsdag och 20 år sen vi träffades så självklart skulle jag ta med min underbara man 🙂 delar såklart på facebook Diana Flobecker. stor kram Diana

 8. Hej!

  Åh, vilken härlig och annorlunda tävling.
  Prag ska ju vara så fantastiskt vackert på hösten har jag hört. Om jag hade turen att vinna så skulle jag överraska ( skulle bli populäraste frugan i stan) min käre make med denna lilla hotellweekend av två enkla anledningar :
  1. Vi behöver mer romantik i vardagen (punkt!)
  2. Han har pratat rätt mycket på senaste om att han skulle vilja besöka en storstad (hitintills har vi bara varit på sol & badresor tillsammans.)
  (Datumen 19-21 skulle passa oss bäst.)

  Har delat på FB och dessutom gjort ett litet inlägg på min blogg:
  http://blogg.loppi.se/finastina/2012/09/16/weekend-i-prag/

  Ha en fortsatt trevlig söndag! 🙂

 9. Jag vill gärna åka med min sambo och fira att vi förlovade oss på skottdagen i år! 19-21 oktober passar bäst, men den andra helgen funkar oxå bra! 🙂 Kram

 10. Har delat på fb, Annica Nilsson.

  Skulle vilja ta med min pojkvän för han fyller år nästa hel och jag har inte köpt något och han brukar alltid bjuda mig på massa dyra saker men jag har inte dom pengarna just nu så vinna det här och åka iväg 19-21 oktober skulle vara perfekt för han och mig!

 11. Jag skulle vilja överraska min sambo på en weekend 19-21 oktober.
  Vi har inte gjort något barnlediga på flera år och jag fyller 30 i november. En perfekt present till mig också =)

  Bloggat och delat på FB

 12. Om jag har turen med mig så skulle jag åka i väg med min sambo. Vi drömmer om resor för jämnan men det är alltid något som kommer emellan, tid, pengar, husfix… Det skulle vara fantastiskt att få åka iväg innan Johns pappaledighet tar slut och det blir vardag för hela familjen! Vilken helg spelar ingen roll. Nu håller jag verkligen tummarna!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *