Höstlovserbjudanden

Skolan har nyss börjat, men höstlovet närmar sig ju med stormsteg. För er som har skolbarn och funderat på att resa iväg på deras höstlov är det kanske högtid att boka en resa nu? Jag hittade en hel del hösterbjudanden på massa trevliga resor till Turkiet där det faktiskt fortfarande kan ganska varmt och vi besökte ju Sunwing Resort & SPA Side West Beach i början av juni som vi var mycket nöjda med! Jag har även hört och läst om att Sunwing Resort & SPA Side East Beach ska vara toppen.

Thailand kan man ju faktiskt oxå åka till på höstlovet. Ni som läst bloggen vet ju att vårt favorit hotell i Thailand är Sunwing Resort Kamala Beach vi har varit där nu TVÅ vintrar med Oscar och haft toppen semestrar och hotellet känns nästan lite som ”hemma” Så vem vet kanske åker vi dit i vinter oxå?! Jag har fått flera mail om hotellet och sitter och filar på en lite bättre guide om hotellet som kommer om några dagar, så håll till godo!

 

Eller varför inte ta tillfället i akt och åka till barnvänliga och populära Kanarieöarna på höstlovet? Gran Canaria och Teneriffa har ju massor av härliga familjehotell.

Har nån av er planerat någon höstlovsresa? OM vart bär det av? Vi får hålla till godo, till förhoppningsvis en längre vinterresa. Trots att vi kom hem från Turkiet förra V så är ressuget enormt…..;)

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *