Dagens Outfit; House of Lola

Nu inför hösten har jag beställt en hel del nya kläder åt Oscar. Det mesta har jag klickat hem på nätet. Jag tycker det är så otroligt enkelt och bekvämt och sitta i soffan och beställa kläder istället för att gå runt på stan och trängas bland folk och köa… Hela 7 paket var jag och hämtade ut i torsdags med både nya kläder åt mig och Oscar! Men barnklädes shopping är nästan roligast! Det finns så mkt fint!!!!


En ny Webshop som jag aldrig tidigare har handlat ifrån är House of Lola. Jag kom in på deras sida av en slump och hittade dessa fina kläder åt mig och Oscar. Som jag tidigare nämnt tycker jag Oscar passar så himla bra i rött och kombinationen rött & blått är ju bara så snygg! Så jag blev super glad när jag hittade denna söta robottröja och matchande mössa till! Perfekt nu inför hösten!


Till mig hittade jag denna svarta klänning, perfekt höst klänning med långa armar som sträcker sig till knäna. Det smarta med klänningen är att man kan dra den lite så den bli kortar och dessutom snyggare när man drar upp den lite. Kläderna var även super mjuka och sköna!


Det roliga är att Oscar tycker det är så kul att se sig själv i spegeln med nya kläder och gillar att spegla sig och se vad han har på tröjorna etc!

Har du nån favorit Webshop? Eller shoppar du hellre i affärer?

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *