Polismuseet – perfekt dags aktivitet m kidz!

Igår var vi ju på Polismuseet ute på Gärdet. De öppnade inte förrän kl 12, och vi var där lite innan så vi passade på att spana in den stora polishelikoptern utanför som Oscar tyckte var så imponerande och lekte lite ute på lekplatsen innan vi gick in.


Vi var nästan först in och Oscar sprang direkt in mot polismotorcykeln och den ville han gärna ha för sig själv! Han tyckte den var så rolig!


Även sitta i polisbilen och trycka på en massa knappar så han fick igång både blåljuset och syrenerna var skoj! Tyvärr blev de bilderna så mörka!


Sen jobbade han på Pass & Hittegods en stund… Det var oxå skoj å leka med alla småsaker.


Jag mådde inte så bra igår kände mig mest trött & hängig och ont i kroppen, men när man har barn känns det som man bara får förtränga det så jag proppade i mig 2 Alvedon och sen låg jag mest i en super skön puff och kollade på alla barn som lekte och hade kul.


Jag hade med mig lite matsäck / lunch åt Oscar oxå. Jag trodde faktiskt att det skulle gå och köpa lunch åt oss där, men det fanns bara en kaffe automat samt en godis och dricka automat så vi köpte bara kaffe och åkte senare in till stan och åt lunch! Lunch rummet var stort och det fanns även mikro och barnstolar.

Polismuseet var toppen – en perfekt aktivitet för barn och absolut bra för barn från 2 år. Oscar uppskattade mest lekrummen, där det fanns massor av polis grejer att leka med. Övriga polismuseet var nog inget för en 2-åring. Så vi kommer absolut att åka dit fler gånger så han får leka. Det kostade bara 60 kr, så det var väldigt billigt. Vi var där i dryga 2h men Oscar hade nog gärna stannat längre om han hade fått. Men strax efter 14 var vi hungriga och drog oss mot stan och Oscar somnade i vagnen! Då passade vi på att gå på restaurang och äta lunch!


En mycket mysig dag med morfar. Brukar ni göra roliga aktiviteter med era mor & farföräldrar?

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej där Lina!
    Vi träffades på Polens livsstilsmöte. Trevlig blogg du har 🙂 Och är imponerad av din flit, du bloggar trots sjukdom och annat. Jag får ta och skärpa mig med min sida!
    Bra tips också med polismuseet, dit måste jag ta Isac – han kommer älska det!
    Ha en bra höst, kanske ses vi i vimlet 🙂
    Heidi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *