Miniland på resor med barn!

Nåt som jag tycker är ganska viktigt när vi reser med Oscar är att det finns ett Miniland / lekpark på hotellet. På alla hotell vi har varit på hittills på våra åtta resor tillsammans med Oscar så har det funnits. Så det är ofta ett krav eller en tanke jag har när jag bokar resa! Semestern blir så mycket enklare då.


Nu när vi var på Sea World Resort & SPA i Turkiet så hade de ett jätte bra Miniland + Lekpark oxå. Det var verkligen super bra. Vi var där flera gånger och lekte och de hade massor av roliga leksaker.


Leklandet utanför var oxå super bra. Stor klätterställning och flera rutchebanor. O tyckte det var jätte kul att vara där!


Det var ju även i Minilandet vi var när Oscar blev målad till Spiderman. Å allt detta är gratis oxå. Tyvärr fick man inte lämna in ett barn som var 2 år ensam med lekledarna. Men barn från 4 år kunde man lämna där och det var öppet 10-12 samt 15-17,30 med roliga aktiviteter varje dag. Det mesta var dessutom gratis. Sen var det en tjej som jobbade där som var svensk som Oscar gillade jätte mycket!

Tänker du på Miniland när du reser med barn? Tycker du att det är viktigt?

Spana också in

2 kommentarer

 1. Hej.
  Tack för en jättebra & inspererande blogg.
  Vi är en familj som älskar att resa (inte i dina mått kanske) & har varit utomlands 3ggr med våra 3barn men aldrig på ett sunwing!
  Vi funderar på sunwing resort på kreta nästa sommar men börjar fundera på om våra tjejer är för stora då,kommer vara 7,7,9år?? Eller vad tror du,kommer dom tycka det är roligt med sådant ställe eller är det mer för mindre barn?

  Tack på förhand!

 2. Hej!
  Hittade till din blogg i jakten på ett bra och barnvänligt hotell i turkiet..
  Jag och min sambo planerar att åka utomlands i juni/juli med våra barn som är 2 och 5 år.
  Vilket hotell tycker du hittills har varit bäst (när du rest med barn)??

  Vi funderar mellan Sea World Resort & SPA, Sunwing Side west beach och Sunwing side east beach.

  Tack för alla bra tips du ger när det gäller att resa med barn!! Ska fortsätta läsa =)
  MVH/ Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *