Julig presslunch hos ICA ;)

Idag efter mitt spinning pass skyndade jag till ICAs Juliga Pressvisning! Där mötte jag upp min vän Jenny som jag var där tillsammans med. Som ni ser ska hon få en bebbe när som helst. Väntar febrilt på att få träffa lilla prinssessan!


Det var riktigt inspirerande och jag längtar redan till julen. Efter att få julpynta och baka en massa gott! Brukar era barn få hjälpa till och julpynta och julbaka? Förra året när vi bakade pepparkakor var O med och bakade och tyckte det var super roligt. Fick med mig några fina pepparkaksformar och en fin julig burk så nu är det bara pepparkaksdegen som fattas 😉 Snart så…


De bjöds även på en julig lunch och sen fick man designa sitt eget pepparkakshjärta och vara med i en tävling och vinna fint julpynt! Jag vill ju vinna! Vore kul med lite nytt till julen. ICAs julsortiment kommer in v43 Can’t Wait mkt jag vill ha!


Tror ni jag vinner? 😉

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *