Festis i en Skip Hop väska kom med bud :)

Nyss kom det hem ett bud till oss. Ett mycket trevligt välkomstbud efter Turkiet resan! Festis i en Zoo Pack väska ifrån Skip Hop.


Denna gång var det Festis som kom och överaskade oss som precis har kommit med en ny smak smultron. Som ni ser har festis även kommit i en helt ny och mycket finare och roligare förpackning!


I den fina uggel väskan ifrån Skip Hop låg även festis i päron och apelsin smak samt en målarbok och kritor. Perfekt för Oscar att nu kunna packa sitt eget handbagage till nästa resa eller bara nästa gång vi ska på utflykt!

Festis har jag nästan alltid i min väska när jag ska iväg nånstans, så enkelt att ge en festis när man är på resande fot och tro mig eller ej, men jag hade faktiskt en festis ner packad i mitt handbagage när vi reste till Turkiet och väskan åkte igenom säkerhetskontrollen och de tog den inte….. Vet inte om de bara missade den, eller om det är OK att ta med festis genom säkerhetskontrollen. Men bra var det i alla fall, den gick i en solig dag i Turkiet i stället 😉

Spana också in

3 kommentarer

  1. Jag har haft med massor av smoothies, festis, russin och vatten i handbagaget de gånger vi har flygit med Elias, både till Thailand, Malaysia, Aruba, Grekland och Kroatien och dom har bara bett mig smaka på vattnet nån enstaka gång..så jag tror faktiskt att det är ok med barnmat i handbagaget!

  2. hihi.. sååå gullig väska!! 🙂 🙂
    Svar: Hahaha… det är inte bra på nåt sätt, jag har jäääätteont!! Både i svanskotan & vidare i ländryggen av allt snedsittande i snart 2 månader nu! 🙁 Men jag försöker leva ändå!

  3. Älskar skip Hop väskorna, dom är så fina och bra! Ella packar sin egen, när hon ska sova borta, ska på utflykt, eller ja vart hon nu ska 🙂

    Den är också perfekt storlek, hon vill gärna bära själv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *