Grymt lyxiga frukostar!

Woow vilka goda frukostar vi har ätit här nere på hotellet;


Jag som älskar omelett har fått min alldeles egen omelett gjord varje morgon, perfekt start på dagen med en massa goda tillbehör! Å sen en massa färsk frukt, grape är en av mina favoriter så det har det blivit och så pannkakor såklart! Så synd att Oscar inte gillar pannkakor. Önskar han gjorde det. Nån som har tips hur man får sitt barn att gilla pannkakor? Det är ju så enkelt att göra och så gott och även perfekt att ha med som mellis när man är på resande fot!


Oscar har mesta dels ätit korv till frukost och sen apelsin… Han gillade inte smöret, vilket jag håller med om att det var rätt äckligt… Så första dagarna tog han nån enstaka tugga på mackorna och sen ville han inte ha nån macka, synd! Men korv är ju en ok frulle det med. Så man orkar bada i poolen ett par timmar innan lunchen! Bröd rosten var han oxå mega imponerad av, när brödet rullade när man rostade. Det pratar han om varje dag! Vi har ätit så sjukt mkt gott på denna semester, så nu känns det nästan skönt att komma hem till vanliga rutiner och svensk mat. Magen står åt alla håll, jag har så svårt att stå emot en massa gott när det finns! Frukost kan man ju i alla fall äta hur mkt som helst – bästa starten på dagen!

Spana också in

2 kommentarer

  1. Min Anton gillade inte heller pannkakor när han var liten, alla ungar på dagis älskade pannkakor men inte han så han fick annan mat på dagis. Han nästan kräktes när han åt pannkakor så det gick inte men idag får han iaf i sig även om det inte är hans favvomat precis =)
    Välkommen hem till ett höstlikt Sverige!
    Kram Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *