Nyklippt fin liten kille :)

Igår var det dax för Oscars andra frisör besök här i Turkiet. För er som läser bloggen vet ni ju att hans premiär besök hos frisören var när vi var i Turkiet förra gången i början av juni!


Han skötte sig exemplariskt och satt still som ett ljus! Denna gången hade jag dock med mig hans mini DVD och filmen bilar. Men jag tror faktiskt att han mest kollade på sig själv i spegeln!


Det var väl spännande att se när håret åkte ner på golvet! Å mkt klippte de oxå… Men riktigt fin blev han 🙂 Eftersom det är så varmt här nere är det nog skönt att bli av med lite hår?! Jag har bara bra erfarenheter av att gå till frisören med Oscar i Turkiet. Så det kan absolut rekommenderas! Jag skulle själv aldrig klippa mig här, men en barnklippning. Det är även super billigt! 10 turkiska lire, vilket är ca 40 spänn! Nästan gratis!!!! Hur bra som helst en barnklippning i Sverige kostar väl minst 200 spänn?!


Nyfrisserad kille som ville leka med en massa trä figurer vid en affär. Måste säga att turkarna är otroligt trevliga, framför allt gulliga mot barn!

Har du klippt ditt barn någon annanstans än i Sverige?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *